Skip to content

Windy Fight Wear – Sinds 1951 – Officiële Windy Website
Hoge kwaliteit bokshandschoenen gemaakt voor echte vechters. Handgemaakt in Bangkok, Thailand. Getest en goedgekeurd in zowel Thailand als Europa en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. Wereldwijde verzending. Stijlen: MMA, Boksen, Muay Thai, Thai Boksen, Kickboksen.
Windy is gespecialiseerd in de productie voor de Mauy Thai en vechtsportartikelen voor in de ring sport. Windy is bekend om de merk en de kwaliteit met een uitgebreide collectie.
Wat Windy Fight Wear zo bijzonder maakt is dat u als klant de mogelijkheid heeft om onze winkel te komen bezoeken. Zo kunt u ter plekke ondervinden wat wij verkopen. Voordeel hiervan is dat u zekerheid heeft van uw aankoop en u kunt gerust nadien online bestellen en laten opsturen. U bent dan bekend met ons assortiment en onze kwaliteit. Wij geven u de mogelijkheid om allebei te ondervinden. Online bestellen of shoppen in onze uitgebreide winkel. Wij hebben de kennis en de geduld! en u wens staat voorop! en wat u als klant kan verwachtenvan ons is de goede service en garantie!

Back To Top