Skip to content

Onderstaand een overzicht van alle beschikbare betaalmethoden. Voor de betaling worden geen extra kosten in rekening gebracht, behalve voor Paypal.

iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Je kunt snel en veilig betalen in de windy Fight Gear webshop via jouw eigen vertrouwde bank. Betalingen via iDeal zijn gegarandeerde betalingen en worden direct verwerkt.

MasterCard
MasterCard is sinds haar oprichting uitgegroeid tot wereldwijde aanbieder van credit- en debitcards. Een kwart van alle creditcardtransacties wordt gedaan met een kaart die is uitgegeven door MasterCard. MultiSafepay is PCI DSS-compliant en verwerkt transacties volgens de strengste veiligheidseisen.

VISA
VISA is de populairste creditcard ter wereld. In 2015 steeg het aantal door VISA verwerkte transacties met 11 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. MultiSafepay is geheel PCI DSS-compliant en voldoet daarmee aan de strengste veiligheidseisen.

Paypal
Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; een service om te betalen, geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites overal ter wereld – in meer dan 200 markten en in 25 verschillende valuta’s. Wij bieden deze optie aan als extra service. Om deze optie mogelijk te maken, belasten wij 2% transactiekosten door.

Maestro
Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard. De betaalmethode wordt in heel Europa geaccepteerd. Het betaalde bedrag wordt direct verrekend met jouw rekening.

Bancontact
Bancontact (voorheen Bancontact/MrCash) is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. MultiSafepay is één van de vijf providers die deze betaalmethode rechtstreeks kunnen faciliteren. Tevens is MultiSafepay de eerste processor waarbij ook refunds via Bancontact worden ondersteund.

Giropay
Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.

Carte Bleue
Het aantal transacties dat wordt verwerkt met Carte Bleue (CB) ligt rond de 8 miljard. Met 60 miljoen kaarthouders is dit een zeer geschikt en vertrouwd online betaalmiddel voor Franse klanten. De MultiSafepay verbinding met Carte Bleue wordt aangeboden door VISA.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. Consumenten betalen eenvoudig in de eigen vertrouwde bankomgeving.

EPS Überweisung
EPS (Electronic Payment Standard) is een Oostenrijkse betaalmethode vergelijkbaar met het Duitse Giropay. EPS is een gegarandeerde betaalmethode en wordt real-time verwerkt. Klanten betalen eenvoudig voor hun producten in de eigen vertrouwde bankomgeving.

KBC, Belfius & ING Home’Pay
Betaalprovider MultiSafepay heeft onlangs haar dienstenpakket uitgebreid met betaalproducten van maar liefst drie grote Belgische banken: KBC, Belfius en ING Home’Pay. Het aanbieden van de eigen betaalknoppen was een logische stap, vooral omdat de Belgische consument nog steeds graag betaalt via zijn eigen vertrouwde bankomgeving.

Back To Top